Je persoonlijke doel

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met onze PS. food & lifestyle voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PS. food & lifestyle voedingscoach je een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PS. food & lifestyle maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Ook na het behalen van je streefgewicht blijven we je coachen en begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Dat is ook het mooiste van het PS. food & lifestyle concept, u staat er nooit alleen voor. Tijdens het hele proces staat uw voedingscoach u met raad en daad bij, zowel tijdens de wegingen als ook bij het persoonlijk app contact wat u met uw coach kunt hebben gedurende het gehele traject. Met andere woorden; vanaf het intakegesprek waarbij je samen doelen stelt, via de wekelijkse consulten waar je de balans opmaakt en eventueel doelen bijstelt tot aan het vervolgtraject na het bereiken van uw streefgewicht. Uw voedingscoach blijft u namelijk nog een jaar lang begeleiden en adviseren. Zo behaalt u niet alleen uw ideale gewicht, maar u behoudt het ook!