Kosten

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht.  Als je wilt starten maak je een afspraak met mij voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. Ik overleg samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken.

Een PS. food & lifestyle maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,55. Heb je 5 producten per dag nodig, dan ben je rond de € 13,50 per dag kwijt. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. 

De kosten van de wekelijkse begeleiding die je bij mij krijgt, zijn bij de prijzen van de produkten inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PS. food & lifestyle producten af, waardoor ook de kosten afnemen. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, en ik begeleid je nog voor een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen! 

*Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verzet. Daarna ben ik genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. Voor een PS. food & lifestyle consult bedraagt dit 30 euro (dit bedrag komt overeen met het gemiddelde tarief van een consult van 30 minuten bij een voedingscoach).


Informatie
mariska.mookus@home.nl
06-43441340
Slagersweg 2b, 8262PH Kampen